Bizneset
Kompania: Kategoria: Qyteti:
Fabrika Vaj Ullirit " Subash" Agroindustri Tiranë
Lukova Jon Bujqësi Sarandë
ATC Agroindustri Durrës
Ola1 Fason Tiranë
Dhermiu Olive Oil Agroindustri Tiranë
Manderina Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Ferma e bleteve Morava Agroindustri Korçë
Everest IE Plastikë Tiranë
CCS Computer and Copier Systems Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Instituti i Modelimeve ne Biznes (IMB) Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
IKub Info Software Solutions Shpk Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Atom Computers Shpk Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
PERTE Shpk Fason Gjirokastër
Elite AE Bujqësi Tiranë
CELA Shpk Bujqësi Elbasan
OMEGA Shpk Fason Tiranë
Meat Master Agroindustri Shkodër
Fare Impresa, Studio Legale e Commerciale Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Musaj Olive Oil Bujqësi Vlorë
Tektraco Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
SAM Sh.p.k Tekstile/Artizanat Tiranë
Alcaj shpk Agroindustri Tiranë
KORAL Shpk Bujqësi Durrës
SONNENTOR Shpk Bujqësi Tiranë
Marlotex Shpk Fason Berat
MIELL TIRANA Bujqësi Tiranë
FITAL Sh.p.k Fason Tiranë
Partner Ballkanik (Amita) Bujqësi Gjirokastër
BAITS shpk Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
BESARTI-KS-AL Bujqësi Lushnje
Ferma Amalthia Agroindustri Durrës
PATRIK Shpk Fason Tiranë
OneTech sh.p.k Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Gruppo Sorrentino Fason Tiranë
Center Shqiptare Sh.p.k. Fason Berat
MAS-TORR Fason Korçë
Symbol sh.p.k Fason Tiranë
VIVAL Shpk Agroindustri Vlorë
DONIANNA Fason Tiranë
EUROFISH Sh.p.k Agroindustri Lezhë
KONSERVA Vlora Shpk Bujqësi Vlorë
CARO shpk Fason Gjirokastër
Bella Confex Fason Shkodër
Melgushi shpk Fason Shkodër
Berat Konfeks sh.p.k Fason Berat
Eltec Shpk Manifakturë/Prodhim Tiranë
Flobest 2003 Shpk Fason Elbasan
Picari Jeans Shpk Fason Fier
A & M Tekstil Fason Elbasan
Klajdi 2006 (Intertex) Fason Tiranë
Dika Konfeksion Fason Tiranë
Marlet 2012 Fason Fier
Italgea (Lirimi) Fason Fier
Krienko Shpk Fason Fier
Cal Fason Fier
Ital Mac Fason Fier
Mogi Shpk Fason Fier
KJL Fason Fier
Aek 07 Fason Fier
Alitex Fason Fier
Bema Fason Fier
Blue Sky Fason Fier
Ama Dress Fason Berat
Valcuvia Albania Fason Berat
Kazazi Sh a Fason Berat
AFA 3 Calzatura Fason Berat
Mito By Catering Firenze Fason Berat
Ediana shpk Fason Berat
Italbel Shpk Fason Berat
FL Gega Fason Berat
Ital Style shpk Fason Berat
Almiramando Fason Berat
Fatmiri Patos Fason Fier
Uragano Fason Durrës
Stella Textile Group Fason Durrës
Fask Fason Durrës
Kilm Fason Durrës
D'artex Shpk Fason Durrës
3 M Original Fason Durrës
Siproduction Fason Durrës
Hotova Fason Durrës
Kegi-Service Fason Durrës
Rei & Gleni shpk Fason Durrës
Valleverde Fason Durrës
Facelo Fason Durrës
Kristal 2001 Fason Durrës
Filanto shpk Fason Durrës
Emi Konfeksion Fason Durrës
Si-Service Fason Durrës
New Toplin e 2014 Fason Durrës
Tomaificio Lurof Fason Durrës
Ati Konf Fason Durrës
MSP Trade Concept Fason Durrës
Albador Fason Durrës
Naber Konfeksion Fason Durrës
Elezi Jeans Fason Durrës
Diva-Al Fason Durrës
Edes Fason Tiranë
Dori 2003 Fason Tiranë
Ital Shirts Albania Fason Tiranë
Mehmeti Fason Tiranë
Alber Fason Tiranë
Siol Fason Tiranë
GBS Group Fason Tiranë
Shirt&Company Fason Tiranë
Eri & O Fason Tiranë
Alb-Santorini Fason Tiranë
TNC Confezioni Fason Tiranë
Tonis Group Fason Tiranë
La Trend Shpk Fason Tiranë
AFM Distribution Fason Tiranë
Mealbra Fason Tiranë
Oseku Group Fason Tiranë
Muka Fason Tiranë
Imesalb Fason Tiranë
Arisa Konfeksion Fason Tiranë
Elisabeta Konfeksion Fason Tiranë
Astra 2000 Fason Tiranë
Brari Fason Tiranë
CAL Fason Tiranë
Tomaificio Bana Fason Tiranë
Megi-Y Shpk Fason Tiranë
Kler (Effe) Fason Tiranë
Ultra Safety Fason Tiranë
B.N.B. Fason Tiranë
Beme Fason Tiranë
Klen-ra Fason Tiranë
Sfidal Shpk Fason Fushë-Krujë
Flavio 98 Fason Tiranë
Axel Shpk Fason Tiranë
GTS-Gazra Teknike Shqiptare Manifakturë/Prodhim Tiranë
Rojv Shpk Fason Tiranë
Moda Kler Fason Tiranë
Adriatika Camicie Fason Tiranë
Ana Conf Fason Tiranë
Driart Company Fason Tiranë
Remal Fason Tiranë
T.N.A shpk Fason Tiranë
Bena Shpk Fason Tiranë
Malna Shpk Fason Tiranë
Mediterranea Shpk Fason Tiranë
Top Alb Konfeksion Fason Tiranë
Kozi Fason Fason Gjirokastër
Konfeksion Albital Way Fason Tiranë
Drin Design Fason Tiranë
Europleks Fason Korçë
Nordal Invest Fason Shkodër
Hajds Fason Krujë
Tiralba Fason Tiranë
M & S Konfeksione Fason Vlorë
4 Vellezerit Fason Elbasan
Lorna Fason Tiranë
Sirius Fason Vlorë
Kid Fason Vlorë
THE BLUE STAR sh.p.k. Fason Korçë
Intim-Triller Fason Tiranë
Asc Confeksione Fason Vlorë
Crown Club Albania Fason Tiranë
Lika-Impex Fason Tiranë
Arli Konfeksion Fason Tiranë
Freiss & Co Fason Tiranë
P.A.B. Fason Tiranë
Venalisa Fason Tiranë
Tomalba Fason Tiranë
MODA JEANS Fason Shkodër
Krel's Luck Fason Fier
OSF & 3 Fason Lushnje
Merlika Co. Fason Fushë-Krujë
CORAL Bujqësi Durrës
KILIC AQUACULTURE ALBANIA-SHA Bujqësi Tiranë
ACQUARIO SALI PESHKU Agroindustri Vlorë
ROZAFA Agroindustri Lezhë
EKOPROD - SHPK Agroindustri Korçë
AIBA Agroindustri Durrës
VEZA E MENGJESIT Agroindustri Berat
AGRAR WARENZENTRALE ALBANIEN - SHPK Agroindustri Tiranë
JANI SHAKA Bujqësi Korçë
PULA.COMERC-SHPK Agroindustri Lushnje
DONI FRUITS - SHPK Bujqësi Lushnje
TOMATO-AL Bujqësi Berat
ADI - LED SHPK Bujqësi Berat
NEDRETE ARAPI - PERSON FIZIK Bujqësi Lushnje
ELBA-SHEHU SHPK Agroindustri Elbasan
GJEDRA - SHPK Agroindustri Berat
AGROHERBAL Agroindustri Lezhë
LEATHER INDUSTRY - SHPK Bujqësi Vlorë
S.E.D-BORSH-SHPK Agroindustri Vlorë
ALBA RECYCLING - SHPK Plastikë Tiranë
INSIFA 6 VELLEZERIT Bujqësi Durrës
ALFA SHA. Agroindustri Gjirokastër
SEA Bujqësi Durrës
EL - DAVID Bujqësi Shkodër
ELKA-SA Bujqësi Gjirokastër
BLOJA Agroindustri Tiranë
SEJEGA Agroindustri Tiranë
Amarilto Agroindustri Lezhë
UJI I FTOHTE TEPELENE- SHPK Bujqësi Tepelenë
AQUILA LIQUORI Bujqësi Tiranë
T.E.A. SHPK Bujqësi Tiranë
BIRRA TIRANA Agroindustri Tiranë
IGLA Manifakturë/Prodhim Tiranë
MIKA KORCA - SHA Bujqësi Korçë
SHELDIA GROUP SHPK Bujqësi Shkodër
SHELQETI COMPANY & BESIM ISUFAJ Bujqësi Shkodër
ANTEA CEMENT - SHOQERI ANONIME Manifakturë/Prodhim Tiranë
COLACEM ALBANIA SHPK Manifakturë/Prodhim Lezhë
BRISEL - SHPK Bujqësi Tiranë
EXCELLENT CONTROL Ltd-shpk Bujqësi Durrës
EGI-K Manifakturë/Prodhim Bulqizë
FABRIKA PASURIMIT KROMIT BULQIZE Manifakturë/Prodhim Bulqizë
GENTARI Bujqësi Tiranë
BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Manifakturë/Prodhim Fier
Rient Fason Fushë-Krujë
M & S Konfeksione Fason Vlorë
Gylhane 2005 Fason Kavajë
Dia Manifatura Fason Fushë-Krujë
Al Rada Fason Fushë-Krujë
Ital Mac Fason Fier
ENOR Studio & Hosting Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
AMA RECYCLING Fason Tiranë
EFA SOLUTION - SHPK Fason Tiranë
NETTUNOSHPK IMP-EKS CONSERVE ITTICH Fason Elbasan
MARE - ADRIATIK Agroindustri Shkodër
EURO-FISH Agroindustri Lezhë
ALBANIAN HERB Agroindustri Durrës
ALBKALUSTYAN - SHPK Agroindustri Durrës
POSEIDON Fason Lezhë
ALEKSIA-SH.P.K. Fason Korçë
LEO-STAR-SHPK Agroindustri Tiranë
FORM PACKAGING - SHPK Fason Tiranë
P&GG SHPK Fason Tiranë
TECNOTROF SHPK Fason Gjirokastër
Alpak Solutions Manifakturë/Prodhim Fier
SHQIPERIA TRIKOT Fason Shkodër
VISA FACTORY - SHPK Fason Tiranë
GRASSI ALBANIA-SHPK Fason Elbasan
GRORI KONFEKSION Fason Durrës
ALBA SHOES GROUP SHPK Fason Tiranë
ENDI/K Fason Krujë
ALBTIR - SHPK Fason Tiranë
ALUMIL - ALBANIA Manifakturë/Prodhim Tiranë
RAMETAL-SHPK Manifakturë/Prodhim Durrës
ZODIAC Fason Tiranë
PESPA & ALBANIA ALUMIN Fason Durrës
EVEREST-SHPK Plastikë Tiranë
ALBAMACHINERY-SHPK Fason Durrës
TESLA-SHPK Fason Tiranë
VR ELETTROMECCANICA-SHPK Fason Durrës
ETERIA Manifakturë/Prodhim Durrës
GDS GROUP SHPK Fason Tiranë
ART INOX SHPK Fason Durrës
ALBATEX Fason Tiranë
ILIRIA ELECTRIC Manifakturë/Prodhim Tiranë
MOTOR. EL shpk Manifakturë/Prodhim Durrës
C. E. M. A. Fason Tiranë
FORSCHNER ALBANIA - SHPK Manifakturë/Prodhim Tiranë
PSZ ALBANIA GMBH - SHPK Manifakturë/Prodhim Tiranë
M2R SHPK Fason Durrës
M.C.P-SHPK Fason Durrës
ALBAFOAM Fason Tiranë
HELIOS- S.P.A. Fason Vlorë
G.B.D-METAL Fason Shkodër
NC ESPANSI ALBANIA-SHPK Fason Peshkopi
Hotel Çajupi Turizëm Gjirokastër
Castle Park Turizëm Berat
Skanderbeg Travel Turizëm Tiranë
Fshati turistik Llogara Turizëm Vlorë
Divjaka Resort Turizëm Lushnje
AlbesTURIST Turizëm Tiranë
ANI ALBANIA KONFEKSION Fason Durrës
Spaniel shpk Fason Korçë
CORETRE ALBANA SH.P.K Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
CHIPSTAR -SHPK Manifakturë/Prodhim Vlorë
Biomedica Albania Distribution Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
ERBA/M.M Bujqësi Shkodër
Word Mine Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
 Comfort Studio Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
Union Shpk Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
GRORI KONFEKSION Fason Durrës
Broadcasting & Media Production Company · Arts & Entertainment Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
Albacall Sh.a Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
Studio Konsulence 94 Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
ALPIN Shpk Agroindustri Shkodër
ALB-SALE-VLORA Agroindustri Vlorë
AGRO-PUKA Bujqësi Pukë
ATHS - DMC Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Vila Shehi Agroindustri Tiranë
Isak Shpk Agroindustri Delvinë
A.E.K- 07 Fason Fier
AlbDucros Tepelena Agroindustri Tepelenë
ALBFRUT 2005 Agroindustri Pogradec
SARA WINERY Bujqësi Fier
Agroalb Shpk Bujqësi Durrës
AGRO IMPORT EKSPORT LIKA Bujqësi Kavajë
AGRI - ZOO Bujqësi Lushnje
Almoso Fason Fushë-Krujë
EURO'S CONCERIA Fason Durrës
GASMIR-ER Fason Tiranë
KICI QYTYKU Manifakturë/Prodhim Berat
AGRIMATCO ALBANIA Shpk Agroindustri Tiranë
AGROTEK ALB Bujqësi Tiranë
ISTREFI SH.P.K Plastikë Durrës
NATURAL FARMING Bujqësi Tiranë
Herba Fructus Natyrore Agroindustri Elbasan
Adelchi-Shkoder Fason Shkodër
Amla Shpk Agroindustri Bajram Curri
Albproduct sh.p.k. Bujqësi Lushnje
SOAL Agroindustri Lushnje
ATLAS SH. A Manifakturë/Prodhim Tiranë
FERRA & CO Agroindustri Durrës
KALLMETI Agroindustri Lezhë
PRIMALAT SH.P.K Agroindustri Durrës
DEA Shpk Bujqësi Berat
Kantina RILINDJA Bujqësi Korçë
PRO - FAST- SH.P.K Bujqësi Korçë
KORCA 2000 - SHPK Bujqësi Korçë
ARILTA B Agroindustri Tiranë
ALB COMERC CO - LTD Bujqësi Tiranë
AGRO FRUIT Bujqësi Korçë
OLIM Manifakturë/Prodhim Tiranë
AGROPACK Bujqësi Durrës
Sinteza Co. Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
LEA-2011 SH.P.K. Bujqësi Durrës
KOP.FRUT.DIBER 2012, Agroindustri Peshkopi
CAPITAL RESOURCES KRACO Agroindustri Tiranë
Kantina "Vera Librazhd" Agroindustri Librazhd
Nurellari Shpk Agroindustri Berat
Meridiana Turizëm Tiranë
Alba-Lejla Agroindustri Berat
ARBI Manifakturë/Prodhim Tiranë
KLEGEN Agroindustri Shkodër
AGROPUKA Agroindustri Pukë
LEOPARD - 2D Bujqësi Korçë
PULARIA KORCA Bujqësi Korçë
RIVE'S Bujqësi Pogradec
ERANDA Bujqësi Lezhë
DARIO Bujqësi Tiranë
Chicken Farm Agroindustri Kavajë
DALMACIA Agroindustri Pukë
BTC Albania Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
ASSECO SEE Albania Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Irisoft Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
Infosoft Software Developer Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
ASA Fason Tiranë
Dalba Fason Tiranë
Kokaj Shpk Fason Shkodër
Kea Fason Shkodër
N.H.B. Fason Fushë-Krujë
Silvana Sh Fason Shkodër
Munitella Fason Shkodër
Laurus Fason Shkodër
Pratec Shoes Fason Fushë-Krujë
Eklant & Am Fason Fushë-Krujë
Endi Fason Fushë-Krujë
Kote Farm Bujqësi Sarandë
Kaza Bio Bujqësi Sarandë
Diana Fashion Fason Tiranë
Vajra Bimore sh.a. "FIOL" Agroindustri Fier
ERMANDI Shpk Manifakturë/Prodhim Lushnje
EROGERT Bujqësi Fier
GBE Shpk Agroindustri Tiranë
KAZAZI-MEAT sh.p.k Bujqësi Kavajë
GER-FRUT Agroindustri Vlorë
LIMION PESKA Bujqësi Sarandë
IHTISARA SHPK Bujqësi Sarandë
“ELEUS” SHPK Bujqësi Sarandë
Mabuba Fashion " sh.p.k Fason Tepelenë
Fix Pro Agroindustri Korçë
TONA CO Agroindustri Korçë
Extra Milk Plastikë Tiranë
ORXHEBA Fason Durrës
NUTRI FARM Fason Vlorë
NDRECA-SH&P SHPK Bujqësi Lezhë
REA'S SHPK Agroindustri Durrës
ÇULIQI - SHKODER Bujqësi Shkodër
Lushkja Bi-En Bujqësi Kavajë
Hotel Pogradeci Turizëm Pogradec
TSOFT .co shpk Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
ADB Consulting Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
SOLKAVAJA Fason Kavajë
SYLAJ.F Fason Kukës
VESSA-AL Fason Kavajë
LEPA 2015 Fason Tiranë
PIRANEJ - 2010 - SHKP Fason Shkodër
DET & ENI - SHPK Fason Elbasan
MJALTE DHIMA Bujqësi Gjirokastër
RELIKAJ Shpk Agroindustri Shkodër
ALBA - MILK SHPK Agroindustri Shkodër
RIBOT TRICOT Fason Shkodër
"INTIMA-AL" Fason Shkodër
KENA 12 Fason Shkodër
ERGOTEX Fason Shkodër
AINIGRIV Fason Shkodër
INET Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
EKONET Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
BIT Albania Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
BNT ELECTRONICS Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Alfa-Services Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
DM CONSULTING SERVICES Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Albanian Business Partner (ABP) Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
Facilization Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
CACTTUS Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Intracom-Telecom Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
INTECH + Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
ISSETI Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
MADISH Fason Shkodër
FELIX. M Fason Shkodër
CALZATURIFICIO ADELCHI SH.P.K Fason Shkodër
ART FLEX Fason Shkodër
"XHOVANI-4" Bujqësi Shkodër
EUROMALD Fason Shkodër
B & T SHOES Fason Shkodër
REXHA-2011 Fason Shkodër
SAANDR Fason Shkodër
M.S.P TRADE CONCEPT Fason Durrës
LA TREND SH.P.K Fason Tiranë
J & V CONFECTION Fason Shkodër
MODA JEANS Fason Shkodër
ITALSHQIPJA S.R.L. Fason Shkodër
Melvin-Flex Manifakturë/Prodhim Lushnje
TEUTA DURRES Bujqësi Durrës
MATILDA KONFEKSION Fason Tiranë
SKANDERBEG Shpk Agroindustri Tiranë
ALBASUSTA SHPK Fason Durrës
TREBESHINA Shpk Agroindustri Përmet
Green Farm Bujqësi Lushnje
ARUS Shpk Fason Durrës
JON-IMPEX Bujqësi Vlorë
PESC ADRIATIKA Bujqësi Vlorë
VLORA PESHK Bujqësi Vlorë
LAJTHIZA INVEST Agroindustri Kukës
“Uji i Ftohte”Tepelena shpk Agroindustri Tepelenë
AGROPLAST Plastikë Tiranë
ALMAR Plastikë Durrës
ALBEL S.A. Plastikë Durrës
ALPAN SH.P.K. Plastikë Lushnje
B.I.A.P. SHPK Plastikë Tiranë
ANSA SH.P.K. Plastikë Tiranë
AGRO - ALKO Agroindustri Lezhë
Ariela Banushaj Tekstile/Artizanat Tiranë
Edlira Sulaj Tekstile/Artizanat Tiranë
Drita Dibra Tekstile/Artizanat Shkodër
Pelhura Artizanale Tekstile/Artizanat Shkodër
Terreza Gega Tekstile/Artizanat Lezhë
Linda Parruca Tekstile/Artizanat Tiranë
Muhamet Trepci Tekstile/Artizanat Shkodër
Anisa Lloja Tekstile/Artizanat Tiranë
KMIKAL SH.P.K Manifakturë/Prodhim Tiranë
DELD SH.P.K Plastikë Durrës
Zef Gjini Tekstile/Artizanat Shkodër
TEQJA INTERNATIONAL SH.A. Plastikë Kavajë
COSMOPLASTICA Plastikë Tiranë
LICI-PLASTIK-DERVICIAN Plastikë Gjirokastër
R-I-A PLASTIK SH.P.K Plastikë Tiranë
ETOL PLAST Plastikë Tiranë
G.P.G.PRODUCTION Plastikë Shkodër
POL- FER Plastikë Fier
STAR 2000 SH.P.K Plastikë Tiranë
ALBAPEN Plastikë Tiranë
ALBPLAST SH.P.K. Plastikë Elbasan
GjiroArt Tekstile/Artizanat Gjirokastër
Drande Marku Tekstile/Artizanat Shkodër
KAMER IDEAL PLAST SH.P.K. Plastikë Durrës
PAM PLAST SH.P.K. Plastikë Korçë
ETNA POLIMER SH.P.K. Plastikë Korçë
FRUTI BEST Plastikë Elbasan
ALEKSANDRA PLAST Plastikë Lezhë
ERZENI Agroindustri Kavajë
Agro Sina Agroindustri Lushnje
Mobileri Tirana Manifakturë/Prodhim Tiranë
POLY - PLAST SYSTEM SH.P.K. Plastikë Elbasan
UNIPLAST SH.P.K. Plastikë Shkodër
ALBAFLEX Plastikë Durrës
ELISABETA SH.P.K. Plastikë Korçë
GENERAL POLYMEREN RECYCLING ALBANIA Plastikë Tiranë
ELFA RECYCLING Plastikë Tiranë
PREVISA SH.P.K. Plastikë Tiranë
BAHITI PLAST SH.P.K. Plastikë Librazhd
Bener shpk Manifakturë/Prodhim Tiranë
A L F R A SH.P.K. Plastikë Fier
BOULGENT-PLAST SH.P.K. Plastikë Durrës
Mobileri Ardeno Manifakturë/Prodhim Tiranë
ADVANCED ECOLOGIACAL TREATMENT GROUP SH.P.K. Manifakturë/Prodhim Tiranë
SUKAJ SH.P.K. Plastikë Shkodër
NAJKE PLAST-AL SH.P.K. Plastikë Kukës
TEKNOPLASTIK SH.P.K. Plastikë Vlorë
DENEPLAST SH.P.K. Plastikë Tiranë
KASANDRA PLASTIK Plastikë Tiranë
ALBUNIVERS SH.P.K. Plastikë Tiranë
DEA & SARA TOURS Turizëm Tiranë
Millo Color Manifakturë/Prodhim Tiranë
ALBA-ROAD Sh.a Manifakturë/Prodhim Elbasan
AL -TEK sh.p.k Manifakturë/Prodhim Tiranë
CMS INDUSTRY SHPK Manifakturë/Prodhim Durrës
TEOREN Shpk Manifakturë/Prodhim Durrës
TELCOM ALBANIA SH.P.K Manifakturë/Prodhim Fier
Selenice Bitum Sh.a Manifakturë/Prodhim Vlorë
AME AMBIENT SH.P.K. Plastikë Durrës
Jani Riciklim Plastikë Durrës
POLY PACK SH.P.K. Plastikë Tiranë
SOMET SHPK Manifakturë/Prodhim Durrës
"SBM GROUP " SHPK Manifakturë/Prodhim Tiranë
INTEL SH.P.K. Plastikë Tiranë
Delta Elektrik Manifakturë/Prodhim Tiranë
Advanced Shpk Manifakturë/Prodhim Tiranë
REAR Manifakturë/Prodhim Durrës
Albalight Shpk Manifakturë/Prodhim Tiranë
Alba Elettrica Manifakturë/Prodhim Tiranë
Saldi Electric Manifakturë/Prodhim Tiranë
Tea-Av Shpk Manifakturë/Prodhim Tiranë
ALDKRIS SH.P.K. Plastikë Tiranë
MIRELI Agroindustri Durrës
K.M.Y. Tirana Agroindustri Tiranë
HAKO Agroindustri Tiranë
QUEEN PARK SH.P.K. Plastikë Tiranë
Lufra Agroindustri Lushnje
METAJ Co. Agroindustri Fier
NETTUNO Agroindustri Elbasan
Frigo Alba Agroindustri Tiranë
PLASTICA TIRANA SH.P.K. Plastikë Tiranë
Aluflor Manifakturë/Prodhim Tiranë
XHELIPS SH.P.K. Plastikë Tiranë
EHW GmbH Agroindustri Tiranë
Kantina KOKOMANI Agroindustri Tiranë
Vlora Konfeksion Tekstile/Artizanat Vlorë
PANAI Manifakturë/Prodhim Elbasan
ULIKSI-H Agroindustri Kukës
LINDI-AL-SHPK Agroindustri Kukës
Ervin-L91 SHPK Agroindustri Kukës
LESHNICA Manifakturë/Prodhim Kukës
BL-ARSI SHPK Manifakturë/Prodhim Kukës
Metaj- CO Agroindustri Fier
United textile Fason Tiranë
Ones Shpk Fason Krujë
Mobileri "EUROBICAKU" Manifakturë/Prodhim Durrës
Mobileri ERALD Manifakturë/Prodhim Krujë
ARANI Agroindustri Tiranë
DARB SHPK Agroindustri Shkodër
EL FRIGO Agroindustri Elbasan
K.M.Y Agroindustri Tiranë
Kalimera Agroindustri Gjirokastër
Argjiro shpk Manifakturë/Prodhim Gjirokastër
Ethem shpk Manifakturë/Prodhim Gjirokastër
"ALB-DUCROS TEPELENA" Agroindustri Gjirokastër
Alba Exotic Fruit Agroindustri Tiranë
Geri Shpk Agroindustri Tiranë
Messer Albagaz Manifakturë/Prodhim Tiranë
Geci Shpk Manifakturë/Prodhim Tiranë
Rogner Europapark Turizëm Tiranë
Brunes Manifakturë/Prodhim Tiranë
EUROCOL Manifakturë/Prodhim Tiranë
Hotel Adriatik Turizëm Durrës
EKOTEK SYSTEMS SHPK Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
URT Shpk Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
BEKLA Plastikë Tiranë
KUINDA Plastikë Tiranë
Albi Shpk Plastikë Durrës
ABS - ALL BROADCASTING SERVICE Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Ones Shpk Manifakturë/Prodhim Krujë
NEF Company Manifakturë/Prodhim Pogradec
Mobileri Buna Manifakturë/Prodhim Lezhë
Mobileri Hasanago Manifakturë/Prodhim Çorovodë
2R-GROUP - SHPK Manifakturë/Prodhim Kukës
SHKALLA SH Agroindustri Tiranë
Altec shpk Manifakturë/Prodhim Fier
Expocity Albania Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
Balkans Capital Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
NPB shpk Fason Krujë
TUR TEKSTİL Shpk Tekstile/Artizanat Fier
BEJKO-AGROAL Agroindustri Tiranë
CHALLENGE Sh.p.k Manifakturë/Prodhim Kuçovë
Beba Cosmetic Manifakturë/Prodhim Durrës
'Fabrika e Perpunimit Lekures Agroindustri Korçë
Fabrika e Cimentos,Elbasan Manifakturë/Prodhim Elbasan
PROGRESS - TRUST- SHPK Manifakturë/Prodhim Gjirokastër
Blloshmi Fason Durrës
EL - DAVID Manifakturë/Prodhim Shkodër
Megi-Y Shpk Fason Tiranë
Birra Korca Agroindustri Korçë
F.P.M. Manifakturë/Prodhim Tiranë
AGROKONI Agroindustri Durrës
ARLIND Agroindustri Vlorë
INTIMO ESR UNION Tekstile/Artizanat Shkodër
KAJS WOODWORK Manifakturë/Prodhim Elbasan
BIAP Plastikë Tiranë
REZINE sh.p.k Manifakturë/Prodhim Kavajë
Bendi Shpk Plastikë Tiranë
BL- ARSI SHPK Manifakturë/Prodhim Kukës
Kumega” Shpk Manifakturë/Prodhim Burrel
KAJS Shpk Tekstile/Artizanat Tiranë
Mucaj shpk Agroindustri Shkodër
Mobileri "BOLT" Manifakturë/Prodhim Tiranë
EDIL CENTRO sh.p.k. Manifakturë/Prodhim Tiranë
Nelaj sh.p.k Turizëm Vlorë
Balkan Tours Turizëm Tiranë
ENOR GROUP Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
SV MEGA Manifakturë/Prodhim Durrës
GIOSTRE Manifakturë/Prodhim Durrës
AUTO- SCHWARZMETALL Manifakturë/Prodhim Durrës
Fasa Manifakturë/Prodhim Elbasan
L & B Fruits 2006 Sh.p.k Bujqësi Lushnje
Bindi Shpk Teknologjia e Informacionit dhe e Komunikimit (TIK) Tiranë
Skilja Agroindustri Elbasan
Mobileri "GJECI" Manifakturë/Prodhim Lezhë
VEGA FRESH-SHBB Bujqësi Berat
AMG Konfeksion sh.p.k Fason Lushnje
Almoda Fason Krujë
Mileniumi i Ri 2 Manifakturë/Prodhim Durrës
3A Projects and Consulting Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
DAJTI BOKSID Manifakturë/Prodhim Tiranë
BERALB SHA Manifakturë/Prodhim Tiranë
Ralba tecnich Manifakturë/Prodhim Durrës
Prometal Manifakturë/Prodhim Gjirokastër
Natural Alba shpk Agroindustri Tiranë
Mali Shpk Fason Lezhë
CIBUKU Agroindustri Korçë
AGRO IMPORT EXPORT KARAJ Agroindustri Fier
DIMAPAK Shpk Manifakturë/Prodhim Tiranë
AGRO IMP EXP LIKA Bujqësi Kavajë
ALBA-PINE Agroindustri Kavajë
MUKA Shpk Fason Tiranë
EUROTECH CEMENT Manifakturë/Prodhim Durrës
VIGA Manifakturë/Prodhim Berat
VIGA Manifakturë/Prodhim Berat
LIKA COMPANY - SHPK Manifakturë/Prodhim Tiranë
IZOTERM ALBANIA, Manifakturë/Prodhim Tiranë
AMU shpk Manifakturë/Prodhim Fushë-Krujë
Berttoni SH.P.K Fason Shkodër
Gjergjefi shpk Fason Korçë
Tritex shpk Fason Tiranë
Eria Textiles Fason Elbasan
Lolida Group Fason Vlorë
RAFAELO 2002 SH.A Manifakturë/Prodhim Tiranë
INTERPLASTPIPES (IPP) Plastikë Durrës
Emegi Trade Fason Fushë-Krujë
Rient Fason Krujë
Dalba Fason Tiranë
FINTRADING Fason Tiranë
Min-Ex Shpk Manifakturë/Prodhim Tiranë
ALFA - E Manifakturë/Prodhim Tiranë
JUNIL B Shpk Agroindustri Berat
Eria Textiles Fason Elbasan
Xhamo shpk Agroindustri Berat
Pegasos Travel Turizëm Tiranë
CIBUKU shpk Agroindustri Korçë
LBL Pack shpk Manifakturë/Prodhim Tiranë
EDIPACK Manifakturë/Prodhim Durrës
DYNAMIC PACK Manifakturë/Prodhim Tiranë
Grand 2006 (GPB) Manifakturë/Prodhim Elbasan
Resort Park Ashik Agroindustri Tiranë
Teleperformance Albania - A.M.S. Sh.p.K. Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
IDS Intercom Data Services Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
Tregi Marketing Group Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
Alba contact Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
INTERNATIONAL CENTER OF TELEMARKETING Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
ADS (ALBA DIRECT SERVICE Business Process Outsourcing (BPO) Durrës
ALBALINE Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
EMSH Manifakturë/Prodhim Tiranë
Kantina e Veres "ALFRED" Agroindustri Elbasan
Kantina Gjergj Kastrioti Skëndërbeu Agroindustri Durrës
Frutis.al Bujqësi Fier
EKOLETER Manifakturë/Prodhim Tiranë
BELLPLAST Plastikë Tiranë
ICTW Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
Alba Elettrica Manifakturë/Prodhim Tiranë
ALCABLE - Uzina e Telave dhe kabllove Manifakturë/Prodhim Shkodër
FICOM&PARTNERS Business Process Outsourcing (BPO) Tiranë
PAPMETAL Manifakturë/Prodhim Durrës
ERMANDI Shpk Agroindustri Lushnje
Mobileri SHAGA Manifakturë/Prodhim Tiranë
FAMIKO Shoes Fason Shkodër
MODA TELI S Fason Shkodër
Albchrome Holding Manifakturë/Prodhim Tiranë
AluPlast ALBANIA Plastikë Tiranë
ANGELO SHOES Fason Korçë
MR.International sh.p.k Manifakturë/Prodhim Tiranë
Vera Librazhd shpk Agroindustri Librazhd
Mare Biscuit Manifakturë/Prodhim Korçë
CITYTEX Shpk Fason Tiranë
ALB AROMATICS Agroindustri Shkodër
SHKALLA Sh." shpk. Agroindustri Tiranë
BUTRINTI IMP-EX Agroindustri Delvinë
GjelberimI Shpk Bujqësi Elbasan
Kantina "Luani" Agroindustri Berat