Albacall Sh.a

Emri i Kompanisë: Albacall Sh.a
Administratori: Ines Muçostepa
Personi i Kontaktit: Ines Muçostepa
Adresa: Rruga e Kavajes, pallati i ri Marco Co, nr. 127, Tirana Albania
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit: Phone: +355 44508099
Mobile:
E-mail: info@albacall.eu
Website: www.albacall.eu

Albacall Sh.a, me qendër në Tiranë, ushtron aktivitetin në fushën e Qendrës së Kontaktit (contact center) për tregjet ndërkombëtare. Falë ndërveprimit me të tjera Business Unit të Grupit, kompania është e aftë tu ofrojë klientëve shërbime të personalizuara, të bazuara në ndërthurjen e kanaleve të kontaktit midis kompanive dhe klientëve, duke u bërë kështu shembull i vërtetë për Qendrat e Kontaktit shumëkanalësh.