SAM Sh.p.k

Emri i Kompanisë: SAM Sh.p.k
Administratori: Mimoza Vojka
Personi i Kontaktit: Mimoza Vojka
Adresa: Rr. Siri Kodra
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit: 0355 04 272375
Mobile: 0682026786
E-mail: info@samwear.eu
Website: www.samwear.eu

SAM-i  eshte themeluar ne vitin 1993 dhe prodhon veshje sportive të personalizuara për të gjitha tregjet europiane,kryesisht France,Hollande, Belgjike ,Gjermani etj .SAM-i është e vetmja kompani shqiptare që punon me kërkesa në internet per tregun anglez( www.customizedbibshirts.deco-apparel.com) duke synuar zgjerimin e mëtejshëm ne tregun europian.

Prej disa vitesh SAM ka filluar  realizimin e prodhimit te gatshem (RGM dhe Private label) te modeleve të ndryshme për veshje sportive,duke perdorur teknollogji bashkekohore.Tashme SAM ka krijuar  reputacion te mire   ne tregun europian dhe  progreson rregullisht nga vit ne vit ne cilesi, game artikujsh dhe fleksibilitet.