Alcaj shpk

Emri i Kompanisë: Alcaj shpk
Administratori: Klajdi Selimi
Personi i Kontaktit: Klajdi Selimi
Adresa: Rr. Haki Stermilli nr 10 , Kombinat
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit: + 355 04 2477329
Mobile: +355 695683914
E-mail: info@alcaj.com
Website: www.alcaj.com

Shoqeria “ Alcaj ” Sh.p.k. eshte nje shoqeri private e formes ligjore Sh.p.k me 100 % kapital privat qe ka i aktivitet kryesor : prodhimin dhe tregtimin me shumice dhe eksport. te cajit te malit ( Sideritis mountain tea ). Kjo shoqeri eshte themeluar ne vitin 2011 dhe e ka qendren ne qytetin e Tiranes

CAJ Mali tradicional Shqiptar (SIDERITIS ) ,eshte i punuar me dore ne menyre artizanale i seleksionuar e pastruar me kujdes. Bustina e CAJIT TE MALIT SHQIPETAR ALCAJ nuk permban acide, ngjyrues, dhe eshte pa konservues e pa aroma artificiale te demshme per shendetin.