DALMACIA

Emri i Kompanisë: DALMACIA
Administratori: Mark Gjonaj
Personi i Kontaktit: MarkGjonaj
Adresa: Rr.
Qyteti: Pukë
Numri i Telefonit:
Mobile: 00355 685020031
E-mail: dalmaciashpk@gmail.com
Website:

Grumbullim, perpunim dhe tregtim te bimeve medicinale dhe produkte te tjera pyjore; shurup thane,gliko,etj