Hotel Palace & SPA DURRES

Emri i Kompanisë: Hotel Palace & SPA DURRES
Administratori: Eglana Ceka
Personi i Kontaktit: Eglana Ceka
Adresa: Rruga Pavaresia Plazh Apollonia, Lagja 13, 1111
Qyteti: Durrës
Numri i Telefonit: ++ 355 52 90 90 90 / +355 52 90 90 91
Mobile: +355 0684055452
E-mail: reception@palacehotel.al
Website: www.palacehotel.al

Hotel Luksoz pranë detit i cili ndodhet 4 km larg qëndrës së Durresit, me një siperfaqe private të plazhit ku përfshihen një pishinë e hapur, bar,  restorant dhe të gjitha dhomat jane të pajisura me air condision, TV satelit , minibar dhe një tapiceri divan. Pjesa me e madhe e dhomave janë me pamje nga deti. Pushuesve u ofrohen shërbimet free :  Spa, pishina e jashtme, sauna si dhe një palestër. Në një distance 10 m nga hoteli ndodhet stacioni i Autobusit, porti ndodhet 4km si dhe aeroporti I Tiranës është 30 km larg.