Kantina San Tara

Emri i Kompanisë: Kantina San Tara
Administratori: Asllan Sula
Personi i Kontaktit: Asllan Sula
Adresa: Rr. Myslym Shyri, prane ADIDAS, Fabrika , km e 7-të të rrugës Fushë Krujë
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit: 068 20 26 753
Mobile: 068 20 26 753
E-mail: santaraa.sula@yahoo.com
Website: www.santarawine-al.com

Kantina e verës “San Tara” ndodhet në qendër të qytetit të Krujës, e shquar jo vetem për kultivimin e ullirit por edhe për vreshtarinë dhe prodhimin e verës, pasi, krahas klimës mesdhetare, favorizohet edhe nga tokat kodrinore e malore, aq të përshtatshme për këtë veprimtari. . Kantina ka teknologjinë dhe pajisjet bashkëkohore për prodhimin e një vere cilësore nga mjetet shtypëse të rrushit deri në linjën e moshimit të verës në voza lisi dhe ambalazhimin e saj. Gjithashtu, vëmendje e rëndësishme i kushtohet përzgjedhjes së rrushit (të pjekur në mënyrë optimale, pa mbeturina gjethesh apo të kalbur) si dhe higjiena e mjedisit të kantinës