EUROMALD

Emri i Kompanisë: EUROMALD
Administratori: MEHILL PLLUMBAJ
Personi i Kontaktit: MHILL PLLUMBAJ
Adresa: Rruga Besnik Ceka, Lagjja 3, H SHKODER
Qyteti: Shkodër
Numri i Telefonit:
Mobile: 0684067400
E-mail: euromald@gmail.com
Website:

Prodhim dhe tregti te konfeksioneve e tekstile te ndryshme