ITALSHQIPJA S.R.L.

Emri i Kompanisë: ITALSHQIPJA S.R.L.
Administratori: Vincenco SOMMA
Personi i Kontaktit: Vincenco SOMMA
Adresa: Z.INDUSTRIALE(ISH KOMB.DRURIT) SHKODER
Qyteti: Shkodër
Numri i Telefonit: 022 248 587
Mobile: 0672003709
E-mail: italshqipja.shpk@yahoo.it
Website:

Shoqëria Italshqipja e krijuar në vitin 1994 nga investitorë Italianë, ofron cilësi dhe garanci në prodhimin e karrigeve ,tavolinave, bishta veglash të tipeve të ndryshme. Tradita e vjetër dhe mjeshtëria e përpunimit të drurit kombiuar me një nivel të lartë teknologjik, profesionalizmi dhe përkushtimi i drejtuesve Italianë, ka bërë që Italshqipja të ketë sukses.