Green Farm

Emri i Kompanisë: Green Farm
Administratori:
Personi i Kontaktit:
Adresa: Lagjia Kongresi, Nr. 63
Qyteti: Lushnje
Numri i Telefonit:
Mobile: +355692087425
E-mail: info@greenfarm.al
Website: www.greenfarm.al

GREENFARM  sh.p.k eshte nje kompani  private qe operon ne  tregun agro-industrial te bimeve ornamentale, thene ndryshe peme dekorative.Selia jone  eshte  pozicionuar gjeografikisht  ne Bubullime te  rrethit Lushnje,per shkak te klimes mesdhetare te ngrohte dhe te lagesht te zones e cila  favorizon  mbarevajtjen e pemeve