“Uji i Ftohte”Tepelena shpk

Emri i Kompanisë: “Uji i Ftohte”Tepelena shpk
Administratori: Luciano Cirillo
Personi i Kontaktit: Luciano Cirillo
Adresa: Rr.nacionale Tepelene- Gjirokaster
Qyteti: Tepelenë
Numri i Telefonit: 0814 2179
Mobile:
E-mail: info@acquatepelene.com
Website: http://ujitepelene.com

Prodhim tregtim uje natyral dhe lengje freskuese