POL- FER

Emri i Kompanisë: POL- FER
Administratori: Shkelqim Ferko
Personi i Kontaktit: Shkelqim Ferko
Adresa: Ish-Uzina e pambukut, Mbrostar-Ferko
Qyteti: Fier
Numri i Telefonit:
Mobile: +355 69 20 63 939
E-mail:
Website:

Prodhim, tregtim me shumice e pakice eksport - import te polisterolit, plasmasit, si dhe përpunimi i materialeve plastike në formë primare.