ATALANTA IMPORT-EXPORT

Emri i Kompanisë: ATALANTA IMPORT-EXPORT
Administratori: Petrit Baba
Personi i Kontaktit: Petrit Baba
Adresa: Rrashbull, Ish Tulla
Qyteti: Durrës
Numri i Telefonit: ++ 355 48302180
Mobile: ++ 355 692080889
E-mail: info@atalanta.al
Website: www.atalanta.al

Shoqeria ATALANTA Imp – Exp shpk eshte vazhduese e shoqerise Italo - Shqiptare ALBANIA Imp – Exp themeluar ne vitin 1997. Objekti i punes se saj eshte grumbullimi dhe perpunimi i prodhimeve te dyta te pyllit si dhe eksporti i tyre. Qe ne fillim te aktivitetit te saj kompania ka menaxhuar nje shumellojshmeri produktesh nga te cilat mund te vecojme perpunimin e pishes se bute(pinus pinea), pishes mesdhetare (pinus mediterranea) e pishes se zeze (austriaca) dhe te gjitha llojet e pishave qe rriten ne territorin Shqiptar.  Atalanta Imp-Exp eshte e vetmja firme ne Shqiperi e licensuar ISO-9001: 2000 per menaxhimin e pishes se bute. Gjate viteve te fundit kompania ka shtrire aktivitetin e saj edhe ne perpunimin e kallamit dhe bimeve dekorative qe gjenden ne vendin tone.