MEKO-98

Emri i Kompanisë: MEKO-98
Administratori: Ferdinand, Kokona
Personi i Kontaktit: Mimoza Kokona
Adresa: Rr.Dibres, Nr.382, Tiranë
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit: +355 4 2347 429
Mobile: 00355692020394
E-mail: info@meko98.al
Website: http://meko98.al/

Meko 98 është një firmë në pronësi private e specializuar në prodhimin eskluziv të  këmishave klasike për gra dhe burra. Që në fillim ajo ka qënë e njohur për cilësi të lartë të prodhimit në saj të vëmendjes së treguar nga Pronari /menaxheri i saj, i cili ka më shumë se njëzet vjet përvojë biznesi në këtë fushë. Meko98 fillimisht prodhonte vetëm    me kontrata kurse tani ai është një biznes CMT (pret, qep, përfundon) i pajisur me shkurtim të pjesshëm.

Meko 98 i është përkushtuar cilësisë në të gjitha linjat e prodhimit duke reflektuar mbështetje si për veprimet e pronarëve ashtu dhe për kërkesat e klientëve. Aktiviteti i kompanisë zhvillohet në një ndërtesë shumë seksionshe në një zonë të rrethuar dhe të siguruar në pronësi të kompanisë në Tiranë.