HAKO

Emri i Kompanisë: HAKO
Administratori: ADNAN HAKO
Personi i Kontaktit: ADNAN HAKO
Adresa: Autostrada Tiranë - Durrës, km5 - Shqiperi,
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit: +355 4 4104100
Mobile:
E-mail: alhako@hako.al/
Website: http://www.hako.al

Kompania është themeluar në vitin 1994 nga familja HAKO. Fabrika ndodhet në autostradën Tiranë – Durrës, 5 km në perëndim të qytetit të Tiranës. Aktiviteti I saj kryesor është përpunimi I mishit në mbi 70 lloje sallame, proshuta dhe produkte të marinuara. Kompania me një fabrikë me kapacitet me mbi 4000 ton prodhim në vit punëson mbi 200 punonjës dhe është prezent me produktet e saj në të gjithë qytetet dhe fshatrat e Shqipërisë.