GIOSTRE

Emri i Kompanisë: GIOSTRE
Administratori: Blerta Lefteri
Personi i Kontaktit: Blerta Lefteri 10.1 Afati i emërimit Nga:
Adresa: Lagjja 14, Rruga Asti Nushi, Shkozet,
Qyteti: Durrës
Numri i Telefonit:
Mobile: 0692060585
E-mail:
Website:

Prodhime dhe riparime pjesësh të ndryshme plastike për automjete, barka, pjesë industriale, pjesë arredimi e pajisje elektrike,