Mobileri "GJECI"

Emri i Kompanisë: Mobileri "GJECI"
Administratori:
Personi i Kontaktit:
Adresa: LEZHE, AUTOSTRADA LEZHE-TIRANE KM. 9
Qyteti: Lezhë
Numri i Telefonit:
Mobile: 00 355 692066330.
E-mail: gjeci.albania@gmail.com
Website: www.gjeci.com

Me vendodhje strategjike, shumë pranë qyteteve si Lezha, Laçi etj., në afërsi të kryqëzimit të Kosovës dhe vetëm afro 40 min nga Shkodra dhe Tirana, Fabrika e Mobiljeve dhe Supermarket Industrial Gjeçi ofrojne produktet dhe sherbimet e tyre per klientet private dhe tregtare/prodhues te tjere te mobiljeve.