Mileniumi i Ri 2

Emri i Kompanisë: Mileniumi i Ri 2
Administratori: Rasim Zekaj
Personi i Kontaktit: Rasim Zekaj
Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km 30 Xhafzotaj 2019
Qyteti: Durrës
Numri i Telefonit:
Mobile: +355 67 20 63 702
E-mail: info@mileniumiri2.al
Website: www.mileniumiri2.al

Kompania Milenium I Ri 2 operon në fushën e amballazhimit, duke ofruar shumë shërbime, të cilat mbulojnë tregun vendas dhe më gjërë. Ndër to përmendim realizimin e kutive të këpucëve, kuti kozmetike, ato farmaceutike,  të pastiçerive, mallrave industrial etj.

Ofrimi i këtyre shërbimeve në Shqipëri, jo vetëm ul kostot dhe u përgjigjet kërkesave të personalizuara të bizneseve shqipëtare, por gjithashtu është  tregues i standartit të lartë të realizimeve në vendin tonë, të konkurueshme me ato në vendet më të zhvilluara të botës