Ralba tecnich

Emri i Kompanisë: Ralba tecnich
Administratori: Andrea Rotondi
Personi i Kontaktit: Andrea Rotondi
Adresa: L14, rr. Bajram Tusha, Shkozet,
Qyteti: Durrës
Numri i Telefonit: 692067528
Mobile: 692067528
E-mail: adelaoketa@gmail.com
Website:

RALBA TECNICH eshte themeluar ne vitin 1994 dhe ushtron aktivitetin ne qytetin e Durresit.  me drejtim kryesor prodhimin mekanik te pajisjeve elektrike, elektronike dhe të makinerive të avancuara teknologjikisht, krijimi i modeleve dhe krijimin e strukturave metalike. .