Natural Alba shpk

Emri i Kompanisë: Natural Alba shpk
Administratori: Irene Tosti
Personi i Kontaktit: Irene Tosti
Adresa: Rruga e Barrikadave 9 1000 Tirana
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit: +355-522-30802
Mobile: +355-67-3751925
E-mail: irene.naturalalba@gmail.com
Website: www.naturalalba.com

Grumbullim dhe eksport Bime mjekesore :  Rigoni, melisa, mentha longifolia, mirto e rusco