ALBA-PINE

Emri i Kompanisë: ALBA-PINE
Administratori: Qani Gjini
Personi i Kontaktit: Qani Gjini
Adresa: Rr e plazhit Gose e madhe Kavaje,Shqiperi
Qyteti: Kavajë
Numri i Telefonit: +355 52 22 11 65
Mobile: 00 355 692080991
E-mail: info@alba-pine.com
Website: http://www.alba-pine.com

ALBA-PINE SH.P.K eshte nje kompani private krijuar ne vitin 2005 qe operon ne grumbullimin dhe perpunimin e prodhimeve te dyta pyjore si - Barëra, lule

– Boce pishe

– Kallama

– Bioda

– Xunkth

– Selvi.