ALBITA

Emri i Kompanisë: ALBITA
Administratori: Arben , Shijaku
Personi i Kontaktit: Arben Shijaku,
Adresa: Autostrada Tr-Dr, km 14, Tirana
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit:
Mobile: 00 355 682035199
E-mail: albitabeni@liberoi.it
Website: http://albita.al/index.php/kontakt

Prodhim produktesh ushqimore dhe te ngrita(akullore&embesirar)