EDIPACK

Emri i Kompanisë: EDIPACK
Administratori: Bardhyl Balteza
Personi i Kontaktit: Bardhyl Balteza
Adresa: Lagja 15, Rr.`Aleksander Goga`, Portoromano
Qyteti: Durrës
Numri i Telefonit:
Mobile: +355 (0) 694065102
E-mail: info@edipack.al
Website: www.edipack.al

Edipack është prodhues i rendesishem i paketimit në  Shqipëri me një kapacitet shumë të madh prodhues të letres dhe kartonit .Prej vitit 2003 vazhdojmë prodhimin e kutive të kartonit dhe të ambalazhimit, gjithashtu jemi shpërndarës të letrës së ambalazhimit si produkt i ndërmjetëm për prodhuesit vendas të paketimit.