Teleperformance Albania - A.M.S. Sh.p.K.

Emri i Kompanisë: Teleperformance Albania - A.M.S. Sh.p.K.
Administratori:
Personi i Kontaktit:
Adresa: Rruga e Kavajes, godina polifunksionale (ish-Kinema Millenium) Tiranë, Shqipëri
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit:
Mobile: +355 694099919
E-mail: reclutamento@teleperformance.al
Website:

Teleperformance Albania, pjesë e Teleperformance Group, lider në fushën e Sherbimit ndaj Klientit ofron shërbime të një standarti të lartë për kompanitë e-commerce më të mëdha në botë. E pranishme në Shqipëri prej vitit 2008 me 3 selitë e saj, 2 në Tiranë dhe 1 në Durrës. Vlerësuar me cmime prestigjoze ku cilesohen 2 më të rëndësishmit: Best Employer nga Aon Hewitt dhe Best Place to Work nga firma botërore e kërkimit BPTW dhe Best Companies Group USA