Frutis.al

Emri i Kompanisë: Frutis.al
Administratori:
Personi i Kontaktit:
Adresa: Suk 1, Roskovec Fier,
Qyteti: Fier
Numri i Telefonit:
Mobile: +355 (0)67 2056338
E-mail: info@frutis.al
Website: www.frutis.al

Frutis.al është një biznes i ri  ne Roskovec, Fier,ri me aktivitet në fushën e eksportit te frutave dhe perimeve.