Vera Librazhd shpk

Emri i Kompanisë: Vera Librazhd shpk
Administratori: Rahman Gjeta
Personi i Kontaktit: Rahman Gjeta
Adresa: Lagjja nr 2, Rruga Qazim Murtini
Qyteti: Librazhd
Numri i Telefonit: 069 209 0486
Mobile: 0692090486
E-mail:
Website:

Perpunim i rrushit dhe nenprodukteve te tij, prodhimin e vererave, pijeve alkolike e jo alkolike te te gjitha llojeve.