SHKALLA Sh." shpk.

Emri i Kompanisë: SHKALLA Sh." shpk.
Administratori: Shpresa Shkalla
Personi i Kontaktit: Shpresa Shkalla
Adresa: Lundër, Tiranë,
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit:
Mobile: +355 69 22 98 924
E-mail: info@shpresashkalla.com
Website: www.shpresashkalla.com

Extra Virgin Olive Oil

Me një eksperiencë 14 vjeçare në fushën e prodhimit të vajit të ullirit, kompania Shkalla Sh. mund të quhet lider në këtë fushë. Në saj të përpjekjeve të vazhdueshme dhe me asistencën e donatorëve të huaj, Shkalla Sh. sot eksporton vaj ulliri organik ekstra të virgjër në Zvicër si dhe prodhon për tregun vendas.