ALBAPEN

Emri i Kompanisë: ALBAPEN
Administratori: Engjell Gorellari
Personi i Kontaktit: Engjell Gorellari
Adresa: Rruga Siri Kodra, (ish Blloku i Magazinave te Tregetise)
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit: +355 42 42 09 37
Mobile: +355 68 20 57 540
E-mail: egalbpen@yahoo.com
Website:

ALBAPEN shpk është krijuar në 01.03.1996. Më eksperiencë disa vjecare në treg është e specializuar për prodhimin e dritareve plastike, alumini, persiane. Gjithashtu prodhim grilash, tenda dielli, rrjeta mizash, kangjella alumini, veneciane, perde të ndryshme, fasada xhami, kabina dushi, alikobond, etj. AlbaPen shpk ka standardet dhe teknologjinë më bashkëkohore gjermane, të licensuar dhe njëkohësisht e specializuar në prodhimin e dritareve plastike me bazë polimeri, një teknologji tërësisht e re për vendin tonë.