ALCABLE - Uzina e Telave dhe kabllove

Emri i Kompanisë: ALCABLE - Uzina e Telave dhe kabllove
Administratori: Ismail Altay Halazalu
Personi i Kontaktit: Ismail Altay
Adresa: Zona Industriale Shkoder
Qyteti: Shkodër
Numri i Telefonit: ++ 355 04 240 7340
Mobile:
E-mail: alcableshkoder@gmail.com
Website:

Prodhimi i telave dhe kabllove 

Uzina e kabllove Shkoder ( ALCABLE SHPK ) eshte prodhuesja e vetme e telave dhe kabllove ne Shqiperi per tregun vendas dhe te huaj. Duke ndjekur vazhdimesine e suksesit qe ka patur uzina e kabllove Shkoder nder vite, ofron per tregun e Shqiperise dhe me gjere tela dhe kabllo me cilesi te larte

Alcable Sh.p.k eshte nje firme e sukseshme ne prodhimin dhe tregtimin .