ALMAR

Emri i Kompanisë: ALMAR
Administratori: Fatmir Mborja
Personi i Kontaktit: Fatmir Mborja
Adresa: Autostrada Durres - Tirane, Km2
Qyteti: Durrës
Numri i Telefonit:
Mobile: +355 692031702/ +355 692024108
E-mail: info@almar.al
Website: www.almar.al

AL-MAR sh.p.k. zhvillon aktivitetin e saj ne fushen e prodhimit te ambalazheve plastike dhe te letres, me dhe pa stampim, te formave dhe dimensioneve te ndryshme. AL-MAR ka qene fabrika e pare shqiptare e ketij lloji ne vendin tone.

Qe nga fillimi e deri tani, ky aktivitet eshte konsoliduar si ne cilesine e produkteve dhe ne shumllojshmerine e tyre. Tashme ajo realizon nje game te madhe produktesh, te te gjitha standarteve Europiane dhe eshte unike ne Shqiperi per stampime fleksografike dhe rotogravure ne polietilen, PP, OPP, BOPP, PET,flete alumini dhe leter. Nepermjet makinerive moderne te fabrikes, arrihet te realizohen te gjitha llojet e stampimeve duke bere te mundur per cdo klient te realizoje paketimin e produktit sipas imazhit te markes se tij.