Amarilto

Emri i Kompanisë: Amarilto
Administratori: Tom Malshi
Personi i Kontaktit: Tom Malshi
Adresa: Autostrada Lac - Lezhe 1KM nga ura e Lumit Mat Zejmen PLLAN
Qyteti: Lezhë
Numri i Telefonit:
Mobile: +355 68 21 38 97/ 0682072398
E-mail: amarilto_@hotmail.com
Website: Amarilto.al

Amarilto shpk  eshte krijuar ne vitin 2005 dhe ndodhet ne afersi te qytetit te Lezhes Ofron  ne tregun shqiptar produkte te fruta perimeve te konservuara. Konservimet e tyre jane te njohura ne te gjithe Shqiperine dhe jashte saj (Kosove, Maqedoni, Greqi etj).