AUTO- SCHWARZMETALL

Emri i Kompanisë: AUTO- SCHWARZMETALL
Administratori: Roland Ziu
Personi i Kontaktit: Roland Ziu
Adresa: Xhafzotaj Durres, prane magazines doganore Diamant
Qyteti: Durrës
Numri i Telefonit:
Mobile: 0672071072
E-mail:
Website:

Prodhimi dhe tregtimi i pjeseve te kembimit dhe aksesoreve per autoveturea, koamione dhe motorçikleta. b). Çdo aktivitet prodhimi dhe tregtimi i pjeseve metalike. c). Aktivitete per prerje, kthyerje dhe veshje e produkteve metalike