BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD

Emri i Kompanisë: BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD
Administratori: Suneel Krishan Gupta
Personi i Kontaktit: Suneel Krishan Gupta
Adresa: Rruga “Leonardo Murialdo”, Lagja “Sheq i Madh”, Godina 37, Fier
Qyteti: Fier
Numri i Telefonit: +355 (0) 34 220845
Mobile: 00355 684040139
E-mail: infoalbania@bankerspetroleum.com
Website: https://www.bankerspetroleum.al

Nafte dhe nenproduktet 

Bankers Petroleum Ltd. (Bankers) është një kompani e Geo-Jade, një kompani ndërkombëtare e kërkimit dhe prodhimit të naftës e  nivelit botëror. Me qendër teknike në Calgary, Alberta, dhe zyra qendrore në Pekin, Bankers është një njësi e pavarur biznesi me aktivitet në astet e tij në Shqipëri dhe Evropën Lindore.  Gjatë 12 viteve të fundit Bankers ka ndërtuar një ekip teknik me përvojë, i cili përdor teknika të nivelit të lartë në nxjerrjen e naftës së rëndë dhe zhvillimin e Patos-Marinzës, vendburimi më i madh kontinental  i naftës në Evropë.Bankers ka bërë të mundur që duke përdorur ekspertizën e tij, të prodhojë sot më shumë se në 85 vjet histori të vendburimit. Gjatë dhjetë viteve të fundit Bankers është rritur për të qenë investitori më i madh direkt, tatimpaguesi më i madh në Shqipëri dhe një nga punëdhënësit më të mëdhenj. Ne kemi investuar më shumë se 1.7 miliardë dollarë në Shqipëri, më shumë se dyfishuar rezervat tona dhe kemi rritur prodhimin duke arritur kulmin në mbi 20,000 fuçi naftë në ditë para rënies së çmimit të naftës.