BIOFARM ” Sh.p.k

Emri i Kompanisë: BIOFARM ” Sh.p.k
Administratori: Ermal Kuka
Personi i Kontaktit: Ermal Kuka
Adresa: Diber, Zall-Rec
Qyteti: Peshkopi
Numri i Telefonit: +35544500662
Mobile: 0684007110
E-mail: info@biofarm.al
Website: http://djathdhie.com/produktet

Shoqëria “BIOFARM” sh.p.k është krijuar në vitin 2012, në bazë të legjislacionit shqiptar me seli ne Zall Rec Kraj, Diber. BioFarm Reci ndodhet ne zonen e Kraj Recit, nje fshat malor i Shqiperise pjese e Rrethit te Dibres. Aktiviteti kryesor i kësaj kompanie Perpunim Qumeshti, si Djathi dhe Qumeshti i Dhise mbareshtim , tregti te imtash. Shoqëria, nje pjese te produkteve natyrale I eksporton  dhe synon zgjerim te metejshem  te tregut në vendet e Bashkimit Europian.