CELA Shpk

Emri i Kompanisë: CELA Shpk
Administratori: Aleksander Cela
Personi i Kontaktit: Aleksander Cela
Adresa: Lgj. 28 Nentori, Rrg. 17 Marsi, Postal 3001, Elbasan, Albania,
Qyteti: Elbasan
Numri i Telefonit: +35554512260
Mobile: +355685887667
E-mail: celaherbalco@gmail.com
Website: www.celaherbal.com

CELA  Sh.p.k  ështe e vendosur dhe ushtron aktivitetin e saj prej me se nga 20 vjet ne qytetin e Elbasanit, ne Shqipëri..Aktivitetit i saj eshte përqëndruar në mbledhjen, përpunimin dhe tregtimin e bimeve aromatike - mjeksore.

Kjo kompani tregtare tregton rreth 200 lloj bimesh  mjekesore. Ata i ofrojne klientit ne manyre te garantuar që të gjitha produktet kerkuara..Stafi i kualifikuar trajton bimet me kujdes të posaçëm dhe në mënyrë të cilesore.

Kompania CELA Shpk, ofron  nje shumë shumëllojshmëri  bimesh dhe  lule të egra të thata të cilat janë siguruar nga vende të ndryshme në Shqipëri,

Eksporton: Rumani, Greqi,etj,.

Specializimi dhe eksperienca jone , nxjerr  produkte me cilësi të lartë dhe me çmimet konkurruese, kompania jonë ka fituar një besim të gjerë dhe reputacion të mirë në këtë fushë.

Produktet Kryesore ne eksport;  Sage - Salvia officinalis. Winter Savory Leaf;

Linden Flowers; Thyme Leaf, etj