CITYTEX Shpk

Emri i Kompanisë: CITYTEX Shpk
Administratori: Armando Gjika
Personi i Kontaktit: Armando Gjika
Adresa: Rruga Dytesore Tirane-Elbasan,Petrele
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit:
Mobile: + 355 68 60 49 699
E-mail: gjergji.gjika@yahoo.com
Website: http://citytex-albania.com

Citytex shpk  eshte themeluar ne Prill te vitit 2016, dhe ushtron veprimtarine e saj  ne prodhimin e veshjeve uniforma ushtarake, uniforma dhe rroba pune, pantallona, Polo, T-Shirt. Vendndodhja e kompanise eshte ne qytetin e Tiranes dhe e ushtron aktivitetin e saj ne nje ambjent me siperfaqe totale 1200 m2.. Aktualisht kompania po prodhon uniforma ushtarake per kliente europiane. Kjo kompani ka te punesuar rreth 90 punonjes dhe rreth 120 makina qepese te reja te markave te njohura si Juki, Typical, Kansai, Mayer Unitas