DELD SH.P.K

Emri i Kompanisë: DELD SH.P.K
Administratori: Roland Profiti
Personi i Kontaktit: Roland Profiti
Adresa: Rr. Durres-Shijak km 7 , Xhafzotaj
Qyteti: Durrës
Numri i Telefonit: +355 529 01041
Mobile: +355 67 204 5912
E-mail: info@deld.al
Website: www.deld.al

Kompania DELD eshte e specializuar në prodhimin e komponenteve dhe aksesoreve të ndryshem metalik,alumini dhe plastike per grila,dyer e dritare dhe rrjeta per insekte. Kompania ka filluar veprimtarine në vitin 1995 dhe kohë pas kohe ka arritur ta zgjeroje ndjeshëm games e produkteve.