Dhermiu Olive Oil

Emri i Kompanisë: Dhermiu Olive Oil
Administratori: Gent Orhani
Personi i Kontaktit: Gent Orhani
Adresa: Zona Industriale Vaqar, Tirane
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit:
Mobile: +355672088861
E-mail: info@dhermiuoliveoil.com
Website: www.dhermiuoliveoil.com

Fabrika e përpunimit  te vajit te ullirit ndodhet në zonën industriale të Vaqarit. Ullinjtë tonë janë te ruajtura dhe magazinuar ne Dhermi, Vlore.

Ne jemi prodhues të vajit të ullirit që nga viti 1992 , duke pasur një përvojë shumë vjecare në perpunimin e tij.

Ne fokusohemi në mbledhjen me shumë kujdes të ullinjeve, dhe i perpunojmë ato në temperatura shumë te ulëta duke garantuar një kualitet të larte në shije dhe aromë.

Pas përpunimit të tij, ne e paketojmë atë duke perdorur pajisje shumë te sofistikuara dhe në perputhje me rregulloren e Bashkimit Europian, për ta nxjerrre  në treg.