ERMANDI Shpk

Emri i Kompanisë: ERMANDI Shpk
Administratori: Isli Gega
Personi i Kontaktit: Isli Gega
Adresa: Lagja 'XHEVDET NEPRAVISHTA''
Qyteti: Lushnje
Numri i Telefonit:
Mobile: 00355 695211573/0682035152
E-mail: medinduro.222@gmail.com
Website:

Fabrika e pëpunimit të qumështit “ERMANDI” është një nga fabrikat më të vjetra shqiptare, që nga viti 1969 vazhdon të ruajë traditën shqiptare në fushën e qumeshtit duke u perpjekur per ti ofruar konsumatorit produkte të cilësisë dhe sigurisë së lartë ushqimore.