Ferma e bleteve Morava

Emri i Kompanisë: Ferma e bleteve Morava
Administratori: Gezim Skerma
Personi i Kontaktit: Glen Skerma
Adresa: Rruga Nacionale Korce-Kapshtice Km6, Plase, Korce
Qyteti: Korçë
Numri i Telefonit: +35508242116
Mobile: +355692099013
E-mail: info@mjalte-morava.com
Website: www.mjalte-morava.com

Ferma  " Morava "është nga më bashkëkohoret në Shqipëri dhe më gjerë dhe mundëson përveç produkteve të mjaltit edhe një bazë të madhe materiale për t’u ardhur në ndihmë fermave të tjera në Shqipëri. Gjithashtu ne ofrojmë produktet më të mira dhe cilesore direkt nga prodhimi me çmimet më konkuruese në treg.Ne ofrojmë cilësinë më të lartë dhe prodhimin më të besueshëm në treg.