INSIFA 6 VELLEZERIT

Emri i Kompanisë: INSIFA 6 VELLEZERIT
Administratori: Ndriçim Osmani
Personi i Kontaktit: Ndriçim Osmani
Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, MAMINAS, TE KTHESA E GJIRIT TE LALZIT.
Qyteti: Durrës
Numri i Telefonit: 057 580 559
Mobile: 0682011448/0692038127 0682011559
E-mail: info@insifa-al.com
Website: http://insifa-al.com/

Prodhim, përpunim, ambalazhim, etiketim dhe shpërndarje me shumicë e biskotave./ CONFECTIONERY PRODUCTS