Meat Master

Emri i Kompanisë: Meat Master
Administratori: Ardian Kimça
Personi i Kontaktit: Ardian Kimça
Adresa: Zona Industriale, Shkoder
Qyteti: Shkodër
Numri i Telefonit: +35522242438,
Mobile: +355684044665
E-mail: info@meatmastervk.com, meatmastervk@albaniaonline.net
Website: www.meatmastervk.com

Meat Master eshte themeluar në 1993, fillimisht me 6 punonjës dhe më 500 kg prodhim në ditë.Sot mbulon  60% te tregut shqiptar, prodhon 11 ton në ditë 70 lloje të ndryshme mishi të përpunuar dhe numeroin 60 punonjës
Per nivelin e cilesine dhe standartet bashkekohore te prodhimit ka marre Medalje e Artë në "Fiera del Levante" 2002.
Studim unik i merkatos shqiptar me linja eksporti per Kosovën. Malin e Zi dhe Maqedoninë.