Mobileri SHAGA

Emri i Kompanisë: Mobileri SHAGA
Administratori: Perparim Agimi
Personi i Kontaktit: Perparim Agimi
Adresa: Rruga "Hamdi Pepa" Ish Parku Industrise, Tirane, Albania
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit:
Mobile: +355 68 60 60 232
E-mail: shaga@shaga.com.al
Website: www.shaga.com.al

Shoqëria SHAGA sh.p.k është krijuar ne vitin 1993 me seli tek Rr. Hamdi Pepo (Ish Parku I Industries) Tiranë. Shoqëria SHAGA sh.p.k ushtron aktivitetin e saj ne Tiranë dhe ne Lushnje, ne fushen e prodhimit, projektimit dhe tregtimit te mobiljeve te gatshme për: zyra, shkolla, lokale, salla mbledhjesh, ambiente kulturore, spitale etj.  Kompania perfshin nje territor rreth 20.000m2 te perbere nga reparte prodhimi, magazinimi dhe showroom-e, ku rreth 6000m2 jane dedikuar fabrikes se prodhimit te tapicerise dhe dyerve, e cila eshte e pozicionuar ne qytetin e Lushnjes, ku pjesa me e madhe e prodhimit te saj eksportohet.

Mobileri SHAGA ka marrëdhënie bashkëpunimi më shumë firma të njohura dhe prestigjoze në vende të ndryshme  të Evropes perëndimore si Itali, Zvicer, Austri etj.