MODA TELI S

Emri i Kompanisë: MODA TELI S
Administratori: Hedi Teli
Personi i Kontaktit: Hedi Teli
Adresa: Zona Industriale Shkoder
Qyteti: Shkodër
Numri i Telefonit: Tel/Fax: +355 2280 77 00
Mobile: 0692062122
E-mail: office@moda-teli.al
Website: http://www.moda-teli.al

Firma “MODA TELI S "Sh.p.k është themeluar në vitin 1994, dhe ushtron aktivitetin e saj në fushën e prodhimit të konfeksioneve Veprimtaria e saj 20 vjecare është 100% për eksport, me material porositës dhe për tregun perëndimor; Gjermani dhe Itali.

Gama e prodhimeve është e shumllojshme, si: pantallona, funde, xhaketa, fustane, këmisha etj.