OMEGA Shpk

Emri i Kompanisë: OMEGA Shpk
Administratori: Lindita Legisi
Personi i Kontaktit: Lindita Legisi
Adresa: Rruga Siri Kodra, ish Kartografikja, Tirane
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit: +35544504589
Mobile: +355684063126
E-mail: Info@confomega.com
Website: www.omegagarments.al

Omega është një nga prodhuesit kryesor te veshjeve e sportive si dhe dhe veshje të sipërme për tregjet italiane dhe të BE-së . Omega është një nga kompanitë lider në prodhimin e veshjeve. Ajo prodhon veshje sportive , klasike të një cilësie të lartë për tregun Italian dhe Europian si MANIFATTURE DEL NORD – gruppo Max – Mara,BOTTEGA VENETA – gruppo Gucci.  Kompania është krijuar në vitin 2001 me linjën e saj të pantallonave e më pas është zgjeruar ndër vite dhe sot është një  Kompani Vip me rreth 160 punonjës. Operacioni i prodhimit është i organizuar në mënyrë efikase me një shumëllojshmëri të rrobave të bëra njëkohësisht në seksione të ndryshme dhe linjat e prodhimit në fabrikë . Omega është një kompani me cikël te plotë. Pajisjet dhe makineritë ekselente që ajo zoteron i japin mundësine të realizoje cdo detaj të produktit.