Resort Park Ashik

Emri i Kompanisë: Resort Park Ashik
Administratori: N.M
Personi i Kontaktit:
Adresa: RRUGA NACIONALE TIRANE - NDROQ KM 20
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit:
Mobile: 0682035745
E-mail: info@parkashik.com
Website:

Kompleks agroturistik,afer Tiranes, Komuna Ndroq

Park Ashik është vendosur në zone te bukur të Tiranës vetëm 10 km larg dhe ofron një mundësi e përkryer për pushime, me një pishinë, restorant, dhe një kopsht te mrekullueshem..