R-I-A PLASTIK SH.P.K

Emri i Kompanisë: R-I-A PLASTIK SH.P.K
Administratori: Miranda Sali
Personi i Kontaktit: Miranda Sali
Adresa: Autostrada Tirane- Durres, km. 7, Kashar
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit: +355 424 067 67
Mobile: +355 68 90 33 736
E-mail: info@riaplastik.al
Website: www.riaplastik.al

Fabrika "R-I-A PLASTIK" është hapur në vitin 2005 dhe është zgjeruar më tej në vitin 2011 në Tiranë duke shtuar dhe produkte të reja si tuba me dy shtresa, tub te drejtë, kuti celsa prize 3, 4, dhe 6 module, kuti PT brënda murit dhe bashkuese të tubit fleksibël.