Fabrika Vaj Ullirit " Subash"

Emri i Kompanisë: Fabrika Vaj Ullirit " Subash"
Administratori: Silvana Subashi
Personi i Kontaktit: Silvana Subashi Pinari
Adresa: Marikaj, Tirane
Qyteti: Tiranë
Numri i Telefonit:
Mobile: +355684094211
E-mail: silvana_pinari@yahoo.com
Website: www.vajsubashi.com

Vaj Ulliri Subashi është një ndër kompanitë më të mëdha në vend për përpunimin e vajit të ullirit,  si prodhues të vajit të ullirit ekstra të virgjër dhe të virgjër.

Ullishtet  ndodhen në Marikaj, Tiranë, në një territor të njohur që në lashtësi për rritjen e ullinjve disa qindravjeçar. Varieteti kryesor është ulliri kalinjot, një ulli me vlera të mëdha ushqimore e anti kancerogjene.

Vaj Ulliri”Subashi” prodhon edhe vaj ulliri me erëza të kombinuar me bimë medicinale dhe aromatike, si dhe produkte kozmetike me bazë vajin e ullirit. 

Vaji i ullirit Subashi, është nderuar me “Vulen e Cilësisë” 2014 nga Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave. Gjithashtu jemi vlerësuar me një sërë çmimesh në panairet dhe konkurset kombëtare të vajit të ullirit në vend.