Event Ndërmjetësimi “Free from Food Expo”, 28 – 29 Maj, Barcelonë

Si pjesë e panairit “Free from Functional Food Expo”, Rrjeti i Ndërmarrjeve Evropiane ju fton që të merrni pjesë në Eventin e Ndërmjetësimit “Free from Food Expo”, i cili do të zhvillohet më 28 dhe 29 maj në Barcelonë. Përveç të gjitha formave të paketimit të produkteve ushqimore, ky panair do të fokusohet edhe në” Paketimin e Lirë nga Plastikat”.

Gjatë eventit pjesëmarrësit do të kenë mundësi të takojnë partnerë të mundshëm të biznesit nga e gjithë bota. Pjesëmarrja në këtë event është pa pagesë.

Regjistrohuni sot dhe gjeni partnerin tuaj potencial të biznesit. Për tu bërë pjesë e eventi regjistrohuni ne linkun më poshtë:

Agro-Tech Expo & Forum 2019, 15-16 mars, Tiranë, Shqipëri Bëhuni pjesë e panairit “Worldfood Poland”, 7 - 9 mars 2019, Varshavë, Poloni
Your Comment

Leave a Reply Now

Your email address will not be published. Required fields are marked *