Forumi i Tregtisë dhe Investimeve Hong Kong – Shqipëri

Forumi i Tregtisë dhe Investimeve Hong Kong – Shqipëri
Forum Biznesi Shqipëri -Maltë, 17-18 Shkurt 2016 Dita Kombëtare e Shqipërisë në Expo Milano 2015